23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yıl Dönümünü Coşkuyla Kutladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yıl Dönümünü Coşkuyla Kutladık

Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu özel gün, ulusumuzun bağımsızlığını simgeleyen önemli bir tarihin yanı sıra çocuklarımızın da özel olduğunu vurgulayan anlamlı bir gün.

 

Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasının 104. yıl dönümüne denk geliyor. Bu meclis, milletimizin iradesini temsil eden ve bağımsızlığımızın en önemli sembolüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde kurulan bu meclis, ülkemizin geleceğini şekillendirmek için büyük bir mücadele vermiştir.

 

Bugün aynı zamanda çocuklarımızın bayramıdır. Çocuklarımız, geleceğimizin teminatıdır. Onların eğitimi ve mutluluğu, toplum olarak en önemli önceliklerimizden biridir. Çocuklarımıza sevgi, şefkat ve bilgiyle yaklaşmalı, onların her alanda gelişimlerini desteklemeliyiz.

 

Değerli öğrenciler, sizler ülkemizin geleceğisiniz. Bilgiye açık olun, merak edin, öğrenin ve dünyayı değiştirecek güç sizde olduğunu unutmayın. Hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Geleceğimiz sizin ellerinizde.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun..

23.04.2024 84